CATEGORIE

Materiaal Merk Brandstof


TOON ALLES
Deze site is onderdeel van

Big Green Egg barbecue

De Big Green Egg ook verkrijgbaar bij uwTuinwinkel in Drenthe


 

Uwtuinwinkel Big Green Egg

De Big Green Egg is een universeel keramisch kooktoestel op meerdere kolen soorten gestookt voor in de tuin en wordt vaak gebruikt in hoogstaande restaurants.
Het is een barbeque, smoker, grill en oven in één. De Big Green Egg barbecue is echt een alles kunner!

U kunt in de de Big Green Egg uw gang gaan met alles wat u maar wilt en vooral veilig barbequen, maar ook bakken, braden, koken, roken en grillen van allerlei soorten vlees, vis, pizza's, groenten, aardappelen en noem maar op. 
Niets is te gek voor de Big Green Egg.

 Wat maakt de Big Green Egg zo speciaal?

De Big Green Egg is gemaakt van speciaal keramiek ontwikkelt door NASA en heeft de vorm van een ei. Deze combinatie zorgt ervoor dat u de temperatuur nauwkeurig kunt regelen.
De Big Green Egg kunt u daarom gebruiken voor slow cooking,
maar ook voor het bereiden van gerechten op hoge temperaturen.

De Big Green Egg is voor alle seizoenen geschikt en is een verlengstuk van uw keuken. Ook al vriest het, u kunt onbezorgt de Big Green Egg aanzetten zonder dat de Big Green Egg stuk gaat door de enorme temperatuur verschillen. Van -20 graden tot 500 graden is geen probleem voor de Big Green Egg.

Door deze ultieme combinatie van de constructie, het fabriceren en het ongeëvenaarde keramiek is een Big Green Egg een zeer duurzaam kooktoestel met een langere levensduur dan vergelijkbare soorten. Natuurlijke klei en gewone keramieksoorten zijn minder solide, weersbestendig en warmte-isolerend dan het door NASA ontwikkelde keramiek. Het keramiek van Big Green Egg kan minstens honderdduizend keer worden verhit zonder aan kwaliteit in te boeten.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u advies, dan bent u van harte welkom in onze showroom van uwTuinwinkel in Elim.

uwTuinwinkel
Perebomenweg 48
7916 PG  Elim  Drenthe
Telefoon: 0528-350004

Direct contact
Wij helpen u graag met al uw vragen! 0528-350004
Waarom bestellen
  • Snel

  • Betrouwbaar

  • Service

  • Kwaliteit

Beoordeling